Dorințe sau Pofte ?

Una din problemele noastre grave, a creștinilor și implicit a bisericilor de azi, este că nu mai știm să facem diferența între dorințe și pofte. Dar de ce este atât de grav ?!? Este grav, pentru că dacă le confundăm, pofta concepe și dă naștere păcatului. Păcat care ne desparte veșnic de Dumnezeu ! Ci fiecare este … Citește în continuare Dorințe sau Pofte ?

Da ! Poți să fi tare în vremuri grele !

Nimeni nu mai pune la îndoială faptul că trăim vremuri grele. După un an de pandemie COVID-19, după mii de locuri de muncă pierdute, după distanțare socială prelungită, după evenimentele din SUA, după creșterea cu zeci de procente a oamenilor care intră în depresie și după manipulări mai mult sau mai puțin globale, după limitarea … Citește în continuare Da ! Poți să fi tare în vremuri grele !

Poți avea un an mai bun în 2021, indiferent de circumstanțe !

S-a mai scris înca un capitol din romanul vieţii noastre. Anul 2020, cu bune și cu rele, cu lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, s-a dus … nu mai putem schimba nimic ! Urmează un nou capitol… ANUL 2021 ! Iar pentru noi cei dornici de schimbare, de lucruri noi, de a urca mai sus, … Citește în continuare Poți avea un an mai bun în 2021, indiferent de circumstanțe !

Latest from the Blog