Biserica pe Net

Duhul Sfințeniei

Sarbatoarea Rusaliilor este la fel de importanta pentru crestinatate, la fel cum este si Sarbatoarea Crăciunului ! La Crăciun sărbătorim venirea in lume a Domnului nostru Isus Hristos , iar la Rusalii, venirea Duhului Sfânt in lumea noastră ! In Vechiul Testament, Duhul lui Dumnezeu sau Duhul Domnului, venea doar peste anumite persoane, temporar, isi … Citește în continuare Duhul Sfințeniei

„Nu este treaba voastră să știți viitorul !” (Ultima lecție, înainte de Înălțare)

Chiar inainte de Inaltarea Sa la cer, ucenicii convinsi ca Domnul Isus Hristos este Dumnezeu, prind momentul sa-L intrebe despre planurile Lui de viitor cu Israelul,. Raspunsul pe care acestia il primesc este total neasteptat. Fiind ultima lectie data ucenicilor si ultimele cuvinte ale Domnului Isus pe acest pamant, chiar inainte de Inaltarea Sa la … Citește în continuare „Nu este treaba voastră să știți viitorul !” (Ultima lecție, înainte de Înălțare)

Ucenici ai lui Isus Hristos = oameni necredinciosi, fricosi si uituci ?!?

Dupa testele picate inainte de rastignire, ucenicii continua seria examenelor, fara nota de trecere. Chiar daca au umblat trei ani in prezenta fizica a Mantuitorului, chiar daca au vazut cu ochii lor sute sau poate chiar mii de minuni, chiar daca ei insisi au trait minuni si au facut minuni, chiar daca Domnul Isus Hristos … Citește în continuare Ucenici ai lui Isus Hristos = oameni necredinciosi, fricosi si uituci ?!?

Hristos cel Înviat – Garanția păcii cu Dumnezeu și a unei păci interioare supranaturală !

In ziua Inverii, ucenicii erau zavorati in casa, de frica ! Nu de frica unui coronavirus ca noi astazi, ci de frica iudeilor care-L omorasera pe Invatatorul lor. Ioan 20:19-26 În seara aceleiaş zile, cea dintâi a săptămânii, pe când uşile locului unde erau adunaţi ucenicii erau încuiate, de frica Iudeilor, a venit Isus, a … Citește în continuare Hristos cel Înviat – Garanția păcii cu Dumnezeu și a unei păci interioare supranaturală !

Vinerea Mare – EL, ascultator pana la moarte ! Eu si tu ?

Azi in Vinerea Mare, Domnul Isus Hristos implineste pana la capat planul de salvare a omului, chiar daca a a fost atat de greu, incat oricate cuvinte am folosi, nu am putea descrie chinul Lui. In gradina Ghetsimani, ajunge intr-un chin ca de moarte, cerand daca este posibil, sa nu bea „paharul” batjocorilor, a batailor, … Citește în continuare Vinerea Mare – EL, ascultator pana la moarte ! Eu si tu ?

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Urmareste Biserica pe Net