Biserica pe Net

Rețeta antidotului pentru… îngrijorări

În aceste vremuri, mai mult ca oricând, îngrijorările ne otrăvesc grav mintea și sufletul în fiecare zi. Este de ajuns să ne uităm doar la știri și neliniștea, îngrijorarea și frământările pun stăpânire pe noi, afectându-ne liniștea, pacea, somnul, sănătatea mentala, fizică și spirituală. Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, ne prescrie un tratament care anihilează efectul … Citește în continuare Rețeta antidotului pentru… îngrijorări

Noi sărbatorim Învierea și Viața … nu moartea și spiritele rele (Halloween) !

Ioan 11:25-26  Isus i-a zis: „Eu Sunt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată.„ Cuvintele Mantuitorului sunt extrem de clare si nu avem ce sa comentam prea mult despre aceasta sarbatoare care celebreaza mortea si spiritele demonice … Citește în continuare Noi sărbatorim Învierea și Viața … nu moartea și spiritele rele (Halloween) !

Chiar trebuie să iubesc și cel mai păcătos om ? (criminal, curvar, pedofil, homosexual …)

Declaratia Papei Francisc despre dreptul persoanelor de acelasi sex sa formeze familii si de acceptare a parteneriatelor civile intre homosexuali, a creat o dezbatere aprinsa cu privire la atitudinea Bisericii lui Hristos fata de anumite categorii de oameni pacatosi si pacatele lor. Dar nu despre parerile oamenilor vreau sa vorbesc in acest articol ci vreau … Citește în continuare Chiar trebuie să iubesc și cel mai păcătos om ? (criminal, curvar, pedofil, homosexual …)

Duhul Sfințeniei

Sarbatoarea Rusaliilor este la fel de importanta pentru crestinatate, la fel cum este si Sarbatoarea Crăciunului ! La Crăciun sărbătorim venirea in lume a Domnului nostru Isus Hristos , iar la Rusalii, venirea Duhului Sfânt in lumea noastră ! In Vechiul Testament, Duhul lui Dumnezeu sau Duhul Domnului, venea doar peste anumite persoane, temporar, isi … Citește în continuare Duhul Sfințeniei

„Nu este treaba voastră să știți viitorul !” (Ultima lecție, înainte de Înălțare)

Chiar inainte de Inaltarea Sa la cer, ucenicii convinsi ca Domnul Isus Hristos este Dumnezeu, prind momentul sa-L intrebe despre planurile Lui de viitor cu Israelul,. Raspunsul pe care acestia il primesc este total neasteptat. Fiind ultima lectie data ucenicilor si ultimele cuvinte ale Domnului Isus pe acest pamant, chiar inainte de Inaltarea Sa la … Citește în continuare „Nu este treaba voastră să știți viitorul !” (Ultima lecție, înainte de Înălțare)

Ucenici ai lui Isus Hristos = oameni necredinciosi, fricosi si uituci ?!?

Dupa testele picate inainte de rastignire, ucenicii continua seria examenelor, fara nota de trecere. Chiar daca au umblat trei ani in prezenta fizica a Mantuitorului, chiar daca au vazut cu ochii lor sute sau poate chiar mii de minuni, chiar daca ei insisi au trait minuni si au facut minuni, chiar daca Domnul Isus Hristos … Citește în continuare Ucenici ai lui Isus Hristos = oameni necredinciosi, fricosi si uituci ?!?

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Urmareste Biserica pe Net