In timp ce Europa, Asia si America si Australia se confrunta cu pandemia COVID-19, Africa care este mai putin afectata de aceasta pandemie, are probleme grave cu cea mai mare invazie de lacuste din ultimii 70 de ani, iar seceta urmata de incendii, afecteaza in ultimii ani toate continentele (vezi incendiile din Amazon, Australia etc). Sunt doar niste coincidente ?!?

Martie 2020

Sa vedem ce spune Dumnezeu in Cartea Sfanta, Biblia despre aceste lucruri:

Când voi închide cerul, şi nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite ciuma în poporul Meu: dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.” 2 Cronici 7:13-14

OARE, VOM ASCULTA ?!? Ne vom smeri ? vom striga catre Dumnezeu in rugaciune ? Vom cauta Fata lui Dumnezeu ? Ne vom abate de la caile noastre rele ?!? Daca DA, Dumnezeu promite ca El ne va asculta din ceruri, ne va ierta si ne va vindeca tara de toate necazurile pe care le-a ingaduit, din cauza neascultarii noastre.

Totul depinde de atitudinea noastra !

Pentru a ne linistii constiintele, putem sa dam vina pe chinezi, pe incalzirea globala sau cine stie ce alte explicatii mai gasim. Dar corect ar fi, sa ne trezim la realitate, sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeu, sa ascutam EL si sa Il imploram sa aiba mila de noi !

Sa luam exemplul de la cel mai intelept om, Imparatul Solomon, care s-a rugat si a insistat inaintea lui Dumnezeu pentru poporul lui, pentru tara lui !

Când vor fi în ţară foametea, ciuma, rugina în grâu, şi mălura, lăcustele de un soi sau altul, când vrăjmaşul va împresura pe poporul Tău, în ţara lui, în cetăţile lui, când vor fi urgii sau boli de vreun fel: dacă un om, dacă tot poporul Tău Israel va face rugăciuni şi cereri, şi fiecare îşi va cunoaşte rana şi durerea şi va întinde mâinile spre casa aceasta, ascultă-l din ceruri, din locul locuinţei Tale, şi iartă-l” 2 Cronici 6:28-30

Nu trebuie sa asteptam ca tot poporul roman sa asculte de Dumnezeu si apoi ascultam si noi ! Imparatul Solomon incepe cu: ” daca un om…”

Eu, am hotarat ferm sa ascult de Dumnezeu, indiferent ce vor face ceilalti. Tu… ?

#masmeresc #marog #cautFataluiDumnezeu # maabatdelarau # Dumezeuanesculta #Dumnezeuneiarta #Dumnezeunevindecatara

Lasă un răspuns