Pandemia cu virusul gripei COVID-19, este deja o realitate, instalata brusc si pe neasteptate ! O data cu ea, in cateva ore s-a instalat si o panica generalizata, care ne afecteaza mult mai grav decat coronavirusul, COVID-19. PANDEMIA DE PANICA !

Asa ca ne-am trezit cu doua pandemii, in loc de una ! Daca pentru noul coronavirus, imunitatea se obtine prin vaccin (care inca nu exista) sau prin infectare si vindecare, imunitatea pentru panica nu se obtine nici prin vaccinare, nici prin infectare si vindecare. Dar atunci cum putem scapa de infectarea cu panica ?!?

Panica oamenilor are la baza FRICA, determinata de CREDINTA (de obicei nejustificata) ca, vor pierde controlul sau ca pierderea vietii lor, este iminenta.

O credinta gresita, genereaza frica, pe cand o credinta corecta, invinge frica !

CREDINTA IN DUMNEZEU este solutia impotriva fricii si a PANICII generata de aceasta ! CREDINTA ca Dumnezeu te iubeste cu o dragoste desavarsita, ca El iti poarta de grija personal si ca El controleaza TOTAL universul, istoria si viata ta ! Iata ce spune BIBLIA :

  • Psalmi 56:3 Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine.
  • Psalmi 27:1 Domnul este lumina şi mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele: de cine să-mi fie frică?
  • 1 Petru 5:7 Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.
  • 1 Ioan 4:18 În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme, n-a ajuns desăvârşit în dragoste.

Atunci… cum pot sa am credinta iar dupa ce o am sa nu dispara ?

Iata din nou ce spune Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia:

  • Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.
  • Romani 1:16a-17 Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; … deoarece în ea este descoperită o neprihănire pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă şi care duce la credinţă, după cum este scris: „Cel neprihănit va trăi prin credinţă.”
  • Luca 17:5 Apostolii au zis Domnului: „Măreşte-ne credinţa!”

Iata “vaccinul” cu eficienta de 100 % imunizare la panica :

  1. Im hranesc zilnic CREDINTA, citind din Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, promisiunile lui Dumnezeu. Dumnezeu nu minte NICIODATA ! GARANTAT 100% credinta mea va creste !
  2. Ma rog zilnic lui Dumnezeu si ii cer Lui sa imi mareasca credinta. Sigur EL o va face !

CONTRAINDICATII

Programele si emisiunile TV, care fac audienta bazata pe frica oamenilor, afecteaza grav imunitatea la paninca !

AJUNGE O PANDEMIE !!! Pe a doua o refuz categoric, ma imunizez zilnic !

“Hraneste-ti CREDINTA si temerile tale vor muri de foame !”(Martin Luther King)

#Dumnezeuesteincontrol #citescbibliazilnic #marogzilnic #imunlapanica

Lasă un răspuns